אסאדו על האש – לא רק לארגנטינאים

קייטרינג אסאדו על האש

אין ספק בכלל שהבשר הטוב ביותר, הוא בשר דרום אמריקאי ובפרט זה שמגיע מארגנטינה. אחת המנות הפופולאריות ביותר, לא רק בארגנטינה אלא בכל העולם, כולל בישראל, היא מנת אסאדו אשר מוגשת במקרים רבים עם תוספת של תפוחי אדמה כשעל המנה מפזרים מעט צ'ימי צ'ורה, הרוטב הארגנטינאי הידוע.

במהלך השנים, אנחנו יכולים לראות יותר ויותר אנשים אשר מזמינים מנה זו, בין אם זה במסעדות דרום אמריקאיות, מסעדות בשר וכן במסעדות אחרות, כמו כן, אנחנו יכולים לראות שיותר ויותר אנשים בוחרים להציע מנה זו, ביחד עם מנות בשריות אחרות במסגרת אירועים שהם עורכים.

יש מי שעורך אירוע ביתי או אירוע בעבודה, ומעדיף לרכוש נתחי אסאדו על מנת שהוא יוכל להגיש אותן לאורחים שלו ויש מי שמזמין תפריט בשרי, ובין היתר גם מנות אסאדו על האש. אפשר למצוא מנה זו, הן בקרב חברות קייטרינג בשרי, חברות קייטרינג דרום אמריקאיות, או כאלה שמבוססות על המטבח הדרום האמריקאי. צריך לציין בהקשר זה, שבמהלך השנים התפתחה תרבות של צריכת בשר בישראל, אשר הובילה גם להקמתן של חברות שמתמחות הן בהכנה והן בהגשה, כולל באירועים.

אסאדו מיועד לכולם

אסאדו היא למעשה שיטת צליית בשר, כאשר בין היתר הוא מתאר צלעות בקר בחיתוך רוחבי מיוחד. כאמור, מדובר במנה ארגנטינאית קלאסית, וכל מי שהגיע ארצה מארגנטינה או מדרום אמריקה, סביר להניח שהוא אוהב אסאדו ואולי גם יודע להכין אותו היטב.

עם השנים, יכולנו לראות יותר ויותר חברות ומסעדות אשר מספקות תפריטים עשירים של בשר, כולל מנות אסאדו על האש. כאמור, עם השנים, יכולים גם לראות יותר ויותר אורחים אשר מזמינים תפריט בשרי שכולל מנה זו.

בשביל להזמין חברה מקצועית שמתמחה בהכנת אסאדו, צריך לבדוק את הניסיון של החברה, צריך לדעת מהיכן היא מגיעה, מי עובד בה ואיזה כלים ומכשירים יש לה. חשוב לקרוא ביקורות וחוות דעת, הן על הטעם והן על שיטת ההכנה. בשר מסוג זה, יש לאכול מיד ולהגיש אותו בצורה נכונה, על מנת שלא יתקשה.