מקרר תעשייתי – כיצד לקנות את המקרר הנכון עבורנו
כפי שאנחנו יכולים להבין, בתור בעלי עסק בתחום המזון או בכל תחום אחר בו יש צורך להשתמש במקררים, אז סביר להניח שאנחנו לא נוכל להסתפק במקרר רגיל. נכון שיש מקומות בהם זה אפשרי, אך בדרך כלל זה נכון אם מדובר במשרדים קטנים או מקומות בהם מתעסקים במוצרים ספציפיים, מצומצמים, כאלה שאינם דורשים בהכרח אמצעי קירור משמעותיים.
אם יש בבעלותנו מסעדה, בית קפה, מטבח ממוסד באולם, גן אירועים או בכל מקום אחר, וכן אם יש בבעלותנו סופרמרקט, מכולת או כל מקום אחר שצריך להחזיק מזון קפוא, אנחנו נידרש להשתמש במקרר תעשייתי, מקרר הרבה יותר גדול, הרבה יותר עוצמתי, מקרר שיכול להחזיר כמויות גדולות יותר של מזון מאשר מקרר רגיל. צריך לומר שזה נכון לא רק לגבי מקומות שאמורים לשמור מזון, אלא גם מקומות אחרים, למשל, מעבדות רפואיות שיש צורך לשמור עת המבחנות בקירור.
מקרר תעשייתי להבדיל ממקרר רגיל, הוא הרבה יותר חזק, הרבה יותר עוצמתי, הרבה יותר משמעות מסיבות שונות. הוא יכול לתפקד בצורות שונות ולהחזיק מעמד זמן יותר. מה עוד שגם התצוגה שלו היא אחרת, היא מאפשרת לנו לראות בכל עת מה יש בו ומה אין בו.
כיצד אנחנו קונים את המקרר שמתאים לנו?
ראשית, אנחנו צריכים לבדוק מה בדיוק אנחנו צריכים, מבחינת המוצרים אשר אמורים להיות בקירור. מה בדיוק אנחנו יכולים לספק אותנו.
שנית, אנחנו צריכים לבחון את גודל השטח שעומד לרשותנו וכיצד אנחנו יכולים להשתמש בו בצורה נוחה. חשוב שאנחנו נבחן את היכולת שלנו לשים דברים בתוך המקרר בצורה נוחה ובטוחה. בוודאי נכון הדבר אם מדובר במקרר שאמור לשרת גם לקוחות.
שלישית, אנחנו צריכים לבחון את המפרק של המקרר, עד כמה המפרט מתאים לצרכים שלנו, מבחינת יכולות קירור ומבחינת יכולות אחרות.
מאחר ומדובר במקרר שמשרת עסק, אז חשוב גם להקפיד שבעתיים על כל הנושא של שירות, אחריות, עוד לפני שאנחנו קונים את המקרר, דרך שלב הקנייה ועד השלבים בהם המקרר נמצא ברשותנו.